Baner
 
Shop
 
Smart Web Design arrow Logo Design
Logo design
  • Un logo expresiv si unic !


   Ca designeri, credem ca logo-ul este un simbol important care ajuta la identificarea si remarcarea firmei, a produsului sau servicului. Avand specialisti in design foarte buni, Smart Web Design va colabora cu dumneavoastra la elaborarea unei noi imagini a firmei sau la imbunatatirea celei existente, printr-un logo reusit.

 

   Sigla (logo-ul) este o parte importanta a identitatii vizuale - este semnul dupa care sunteti recunoscut de catre clientii Dvs., este simbolul cu care ramaneti in memoria partenerilor de afaceri. Primul nostru pas in crearea unul logo este sa intelegem modul in care doriti sa fiti perceput pe piata, apoi trecem la dezvoltarea unui simbol care sa reflecte imaginea business-ului Dvs.


   Logo-ul este un element esential pentru identitatea vizuala a societatii dumneavoastra. Logo-ul apare pe cartile de vizita, in antetul documentelor, pe site-ul web, in pliante, oriunde apare numele societatii. Este important sa aveti un logo profesional, care sa va reprezinte societatea si sa-i sublinieze valorile. Pentru o firma, logo / sigla, reprezinta identitatea vizuala a acesteia. Va aparea in toate documentele in antet, pe site-ul firmei, pe cartile de vizita, in diverse pliante sau mape despre companie.


   De aceea e foarte important sa alegem culorile si formele potrivite cu activitatea fiecarui client si cu mesajul pe care vrea sa-l transmita prin intermediul acestui logo. Vom crea mai multe variante de sigla, iar clientul o va alege pe cea care-l reprezinta cel mai bine vizual. Logo pe care-l furnizam va fi si in format vectorial, astfel incat clientul il poate folosi ulterior la orice dimensiune, fara a-i deforma calitatea.

 

  • Ce este un logo?


   Un simbol folosit pentru a promova o companie, organizatie, eveniment, produs sau serviciu. De obicei un logo combina elemente grafice si text intr-o maniera distinctiva.

 

  • De ce am nevoie de un logo?
      

   Un logo atrage atentia. El te ajuta sa recunosti un produs/serviciu al unei companii printr-un singur element grafic. Toate valorile acelei companii sunt identificate prin acel simbol. Gandeste-te la Nike. Cum ai vazut simbolul lor pe un produs, ai asociat acelui produs imaginea companiei producatoare de pantofi sport. Poti folosi acest simbol pe situl companiei, pe cartile de vizita, in materialele promotionale sau pe foile cu antet.  Logo design - Simplu, atractiv, efectiv

   Un logo trebuie sa fie perfect. Un design simplu, dar totodata atractiv, usor de memorat, care sa evidentieze afacerea ta din multitudinea de competitori.

 

    • Etape in realizarea unui logo:

 

Furnizare informatii

Se discuta tema de culori, mesajul pe care trebuie sa il transmita noul logo, clientul vine cu propriile idei, propria viziune
Se analizeaza materialele necesare
Se stabileste termenul limita de predare
Se face estimarea costului tota

 

Semnarea contractului:


Se semneaza un contract intre Smart Web Design si client
Se plateste 30% din valoarea proiectului

 

Realizarea propriu-zisa:


Se fac propuneri de design, clientul alege una sau mai multe variante pe baza carora se vor face retusuri

 

Furnizare varianta finala:


Se plateste restul de 70% din valoarea contractului
Se furnizeaza varianta finala