Baner
 
Shop
 
Promovarea site-ului tau

   Foarte adesea ignorata sau tratata superficial, promovarea site-ului web este o componenta esentiala a unui serviciu de calitate. Pentru ca firma dumneavoastra sa poate fi gasita cu usurinta si pentru ca site-ul sa beneficieze de un aflux important de vizitatori, este necesara o promovare atenta a acestuia. Promovarea site-ului este, poate, cea mai importanta etapa in procesul de construire a unei prezente on-line pentru firma dumneavoastra.

 

   Un slogan la moda spune: "Daca nu esti pe Internet, nu existi !". In realitate insa "Daca nu esti promovat pe Internet, nu existi !". Cum pe Internet sunt peste 3 miliarde de pagini Web, gasirea din intamplare a site-ului dumneavoastra de catre vizitatorii interesati este aproape exclusa. In putine cuvinte, un site nepromovat reprezinta bani pierduti pentru firma careia ii ste destinat, deoarece nu aduce nici o imbunatatire a afacerilor firmei respective.

 

Smart Web Design va ofera servicii profesionale de promovare web care includ:

 

   4Inregistrarea in motoare de cautare. Numarul de vizitatori ai unui site determina in buna masura succesul acestuia. Iar peste 75% dintre vizitatorii site-ului ajung la el prin intermediul rezultatelor furnizate de motoarele de cautare. Persoanele care sunt in cautarea unor informatii specifice introduc cuvintele cheie in aceste programe de cautare care furnizeaza drept rezultate toate site-urile pe care sunt prezente acele cuvinte. Cu cat mai bine este plasat un site in sirul de rezultate furnizat, cu atat mai multi vizitatori va avea.

   4Inregistrarea in portaluri si directoare. Numeroase persoane acceseaza portalurile si directoarele specializate in cautarea informatiilor de interes. Prezenta site-ului dumneavoastra in bazele de date ale acestora creste sansele ca site-ul sa aiba cat mai multi vizitatori.

 

   4Schimbul bannere publicitare. Metoda consta in inscrierea site-ului in retele de schimb de bannere nationale si internationale, bannerul dumneavoastra avand astfel o vizibilitate crescuta.

 

   4Schimbul de linkuri. Este o metoda deosebit de eficienta, care consta in stabilirea unor legaturi cu detinatorii unor site-uri din acelasi domeniu de interes si plasarea in cadrul acestora a unei legaturi catre site-ul dumneavoastra. In plus, un numar mare de linkuri care conduc catre site-ul dumneavoastra duce la o cotare superioara a site-ului de catre motoarele de cautare.

 

   4Publicitate prin e-mail. Metoda consta in trimiterea ofertelor publicitare, prin e-mail, clientilor potentiali. Eficienta acestei metode este foarte buna, cu conditia ca publicul tinta sa fie bine ales.

 

   4Crearea unei reviste electronice (newsletter). Revista poate contine informatii legate de activitatea firmei dumneavoastra, noile oferte de produse sau servicii, discount-uri, etc. Revista este transmisa prin e-mail clientilor care se aboneaza. Site-urile clientilor nostri apar pe primele pagini in Google la cautarile dupa principalele cuvinte cheie care definesc activitatea lor, ceea ce demonstreaza eficienta serviciilor noastre de promovare.