• DirectionStr. Izvoarelor nr.5, Pascani, Iasi, RO
 • Phone+40 721 382 324
 • Cele mai bune solutii de web design pentru tine
  Cele mai bune solutii de web design pentru tine

  Am creat solutii web reusite, utilizabile si accesibile pentru un numar mare de clienti. Experienta noastra ne permite sa luam idei dintr-un domeniu si sa le folosim in mod inovator in alte domenii.

 • Asiguram o prezenta deosebita afacerilor, in mediul online
  Asiguram o prezenta deosebita afacerilor, in mediul online

  Alege servicii personalizate de creare site web pentru afacerea ta. Alege crearea unui site web performant, optimizat, ce indeplineste exact functiile de care ai nevoie. Alege un site web care ofera incredere clientilor tai!

 • Site profesional pentru afacearea ta
  Site profesional pentru afacearea ta

  Orice firma in ziua de azi trebuie sa aibe un Site Web, o prezenta online asigurata pe termen lung. Prin intermediul site-ului clientii ajung sa te cunoasca, le poti prezenta catalogul de produse / servicii si pot accesa portofoliu tau, inainte de a-i intalni.

 • Logo design
  Logo design

  Ca designeri, credem ca logo-ul este un simbol important care ajuta la identificarea si remarcarea firmei, a produsului sau servicului. Avand specialisti in design foarte buni, Smart Web Design va colabora cu dumneavoastra la elaborarea unei noi imagini a firmei sau la imbunatatirea celei existente, printr-un logo reusit.

 • Promovarea proiectului
  Promovarea proiectului

  Foarte adesea ignorata sau tratata superficial, promovarea site-ului web este o componenta esentiala a unui serviciu de calitate. Pentru ca firma dumneavoastra sa poate fi gasita cu usurinta si pentru ca site-ul sa beneficieze de un aflux important de vizitatori, este necesara o promovare atenta a acestuia.

Solutii webdesign WWW.SMARTWEBDESIGN.RO Solutiile website design, CMS, e-marketing, SEO & e-commerce sunt punctul nostru forte. CALL 0721-382-324 read more
Solutii logo design www.smartwebdesign.roCa designeri, credem ca logo-ul este un simbol important care ajuta la identificarea si remarcarea firme sau servicului. call 0721-382-324 read more
Promovarea proiectului

Foarte adesea ignorata sau tratata superficial, promovarea site-ului web este o componenta esentiala a unui serviciu de calitate. Pentru ca firma dumneavoastra sa poate fi gasita cu usurinta si pentru ca site-ul sa beneficieze de un aflux important de vizitatori, este necesara o promovare atenta a acestuia. Promovarea site-ului este, poate, cea mai importanta etapa in procesul de construire a unei prezente on-line pentru firma dumneavoastra.

Un slogan la moda spune: "Daca nu esti pe Internet, nu existi !". In realitate insa "Daca nu esti promovat pe Internet, nu existi !". Cum pe Internet sunt peste 3 miliarde de pagini Web, gasirea din intamplare a site-ului dumneavoastra de catre vizitatorii interesati este aproape exclusa. In putine cuvinte, un site nepromovat reprezinta bani pierduti pentru firma careia ii ste destinat, deoarece nu aduce nici o imbunatatire a afacerilor firmei respective.

Smart WebDesign ofera servicii profesionale de promovare web care includ:

Inregistrarea in motoare de cautareNumarul de vizitatori ai unui site determina in buna masura succesul acestuia. Iar peste 75% dintre vizitatorii site-ului ajung la el prin intermediul rezultatelor furnizate de motoarele de cautare. Persoanele care sunt in cautarea unor informatii specifice introduc cuvintele cheie in aceste programe de cautare care furnizeaza drept rezultate toate site-urile pe care sunt prezente acele cuvinte. Cu cat mai bine este plasat un site in sirul de rezultate furnizat, cu atat mai multi vizitatori va avea.

Inregistrarea in portaluri si directoareNumeroase persoane acceseaza portalurile si directoarele specializate in cautarea informatiilor de interes. Prezenta site-ului dumneavoastra in bazele de date ale acestora creste sansele ca site-ul sa aiba cat mai multi vizitatori.

Schimbul de bannere publicitareMetoda consta in inscrierea site-ului in retele de schimb de bannere nationale si internationale, bannerul dumneavoastra avand astfel o vizibilitate crescuta.

Schimbul de linkuriEste o metoda deosebit de eficienta, care consta in stabilirea unor legaturi cu detinatorii unor site-uri din acelasi domeniu de interes si plasarea in cadrul acestora a unei legaturi catre site-ul dumneavoastra. In plus, un numar mare de linkuri care conduc catre site-ul dumneavoastra duce la o cotare superioara a site-ului de catre motoarele de cautare.

Publicitate prin e-mail Metoda consta in trimiterea ofertelor publicitare, prin e-mail, clientilor potentiali. Eficienta acestei metode este foarte buna, cu conditia ca publicul tinta sa fie bine ales.

Crearea unei reviste electronice (newsletter).Revista poate contine informatii legate de activitatea firmei dumneavoastra, noile oferte de produse sau servicii, discount-uri, etc. Revista este transmisa prin e-mail clientilor care se aboneaza. Site-urile clientilor nostri apar pe primele pagini in Google la cautarile dupa principalele cuvinte cheie care definesc activitatea lor, ceea ce demonstreaza eficienta serviciilor noastre de promovare.