• DirectionStr. Izvoarelor nr.5, Pascani, Iasi, RO
 • Phone+40 721 382 324
 • Cele mai bune solutii de web design pentru tine
  Cele mai bune solutii de web design pentru tine

  Am creat solutii web reusite, utilizabile si accesibile pentru un numar mare de clienti. Experienta noastra ne permite sa luam idei dintr-un domeniu si sa le folosim in mod inovator in alte domenii.

 • Asiguram o prezenta deosebita afacerilor, in mediul online
  Asiguram o prezenta deosebita afacerilor, in mediul online

  Alege servicii personalizate de creare site web pentru afacerea ta. Alege crearea unui site web performant, optimizat, ce indeplineste exact functiile de care ai nevoie. Alege un site web care ofera incredere clientilor tai!

 • Site profesional pentru afacearea ta
  Site profesional pentru afacearea ta

  Orice firma in ziua de azi trebuie sa aibe un Site Web, o prezenta online asigurata pe termen lung. Prin intermediul site-ului clientii ajung sa te cunoasca, le poti prezenta catalogul de produse / servicii si pot accesa portofoliu tau, inainte de a-i intalni.

 • Logo design
  Logo design

  Ca designeri, credem ca logo-ul este un simbol important care ajuta la identificarea si remarcarea firmei, a produsului sau servicului. Avand specialisti in design foarte buni, Smart Web Design va colabora cu dumneavoastra la elaborarea unei noi imagini a firmei sau la imbunatatirea celei existente, printr-un logo reusit.

 • Promovarea proiectului
  Promovarea proiectului

  Foarte adesea ignorata sau tratata superficial, promovarea site-ului web este o componenta esentiala a unui serviciu de calitate. Pentru ca firma dumneavoastra sa poate fi gasita cu usurinta si pentru ca site-ul sa beneficieze de un aflux important de vizitatori, este necesara o promovare atenta a acestuia.

Solutii webdesign WWW.SMARTWEBDESIGN.RO Solutiile website design, CMS, e-marketing, SEO & e-commerce sunt punctul nostru forte. CALL 0721-382-324 read more
Solutii logo design www.smartwebdesign.roCa designeri, credem ca logo-ul este un simbol important care ajuta la identificarea si remarcarea firme sau servicului. call 0721-382-324 read more
Viata site-ului tau.

Un site trebuie sa aiba grafica atragatoareDe multe ori se comite greseala de a se considera ca odata site-ul postat pe Internet, treaba este terminata. De acum vizitatorii vor veni si vor reveni deoarece site-ul este bine realizat, are o grafica atragatoare...dar mai ales pentru ca au nevoie de produsele sau serviciile oferite de firma dumneavoastra. In realitate insa, lucrurile nu stau tocmai asa. Un site, oricat de bine realizat ar fi din punct de verere grafic, oricat de eficient ar fi promovat, nu va starni interesul constant al clientilor dumneavoastra potentiali decat daca este permanent innoit. Prea adesea pot fi vazute pe Internet site-uri web cu informatii vechi, neactualizate de luni sau chiar ani de zile.

Mijloc publicitarLa fel ca oricare alt mijloc publicitar, un site web trebuie sa tina pasul cu dezvoltarea firmei, sa prezinte permanent noi produse, noi servicii, noi informatii, oferte speciale, facilitati oferite clientilor. Intretinerea si reactualizarea permanenta a informatiilor reprezinta viata unui site. Multi manageri sunt constienti de acest deziderat asa incat apeleaza la angajarea unei persoane care sa se ocupe special de acest aspect, asa numitul web master. Dar in afara de cazul cand site-ul necesita o reactualizare zilnica aceasta solutie nu este eficienta din punctul de vedere al costurilor. Costurile pentru un angajat permanent sunt mult mai mari decat costul unui abonament lunar pentru intretinerea si reactualizarea site-ului.