• DirectionStr. Izvoarelor nr.5, Pascani, Iasi, RO
 • Phone+40 721 382 324
 • Cele mai bune solutii de web design pentru tine
  Cele mai bune solutii de web design pentru tine

  Am creat solutii web reusite, utilizabile si accesibile pentru un numar mare de clienti. Experienta noastra ne permite sa luam idei dintr-un domeniu si sa le folosim in mod inovator in alte domenii.

 • Asiguram o prezenta deosebita afacerilor, in mediul online
  Asiguram o prezenta deosebita afacerilor, in mediul online

  Alege servicii personalizate de creare site web pentru afacerea ta. Alege crearea unui site web performant, optimizat, ce indeplineste exact functiile de care ai nevoie. Alege un site web care ofera incredere clientilor tai!

 • Site profesional pentru afacearea ta
  Site profesional pentru afacearea ta

  Orice firma in ziua de azi trebuie sa aibe un Site Web, o prezenta online asigurata pe termen lung. Prin intermediul site-ului clientii ajung sa te cunoasca, le poti prezenta catalogul de produse / servicii si pot accesa portofoliu tau, inainte de a-i intalni.

 • Logo design
  Logo design

  Ca designeri, credem ca logo-ul este un simbol important care ajuta la identificarea si remarcarea firmei, a produsului sau servicului. Avand specialisti in design foarte buni, Smart Web Design va colabora cu dumneavoastra la elaborarea unei noi imagini a firmei sau la imbunatatirea celei existente, printr-un logo reusit.

 • Promovarea proiectului
  Promovarea proiectului

  Foarte adesea ignorata sau tratata superficial, promovarea site-ului web este o componenta esentiala a unui serviciu de calitate. Pentru ca firma dumneavoastra sa poate fi gasita cu usurinta si pentru ca site-ul sa beneficieze de un aflux important de vizitatori, este necesara o promovare atenta a acestuia.

Solutii webdesign WWW.SMARTWEBDESIGN.RO Solutiile website design, CMS, e-marketing, SEO & e-commerce sunt punctul nostru forte. CALL 0721-382-324 read more
Solutii logo design www.smartwebdesign.roCa designeri, credem ca logo-ul este un simbol important care ajuta la identificarea si remarcarea firme sau servicului. call 0721-382-324 read more
Ca designeri, credem ca logo-ul este un simbol important care ajuta la identificarea si remarcarea firmei, a produsului sau servicului. Avand specialisti in design foarte buni, Smart Web Design va colabora cu dumneavoastra la elaborarea unei noi imagini a firmei sau la imbunatatirea celei existente, printr-un logo reusit. Sigla (logo-ul) este o parte importanta a identitatii vizuale - este semnul dupa care sunteti recunoscut de catre clientii Dvs., este simbolul cu care ramaneti in memoria partenerilor de afaceri. Primul nostru pas in crearea unul logo este sa intelegem modul in care doriti sa fiti perceput pe piata, apoi trecem la dezvoltarea unui simbol care sa reflecte imaginea business-ului Dvs. Logo-ul este un element esential pentru identitatea vizuala a societatii dumneavoastra. Logo-ul apare pe cartile de vizita, in antetul documentelor, pe site-ul web, in pliante, oriunde apare numele societatii.
Este important sa aveti un logo profesional, care sa va reprezinte societatea si sa-i sublinieze valorile. Pentru o firma, logo / sigla, reprezinta identitatea vizuala a acesteia. Va aparea in toate documentele in antet, pe site-ul firmei, pe cartile de vizita, in diverse pliante sau mape despre companie. De aceea e foarte important sa alegem culorile si formele potrivite cu activitatea fiecarui client si cu mesajul pe care vrea sa-l transmita prin intermediul acestui logo. Vom crea mai multe variante de sigla, iar clientul o va alege pe cea care-l reprezinta cel mai bine vizual. Logo pe care-l furnizam va fi si in format vectorial, astfel incat clientul il poate folosi ulterior la orice dimensiune, fara a-i deforma calitatea.

Ce este un logo?Un simbol folosit pentru a promova o companie, organizatie, eveniment, produs sau serviciu. De obicei un logo combina elemente grafice si text intr-o maniera distinctiva.

De ce am nevoie de un logo?Un logo atrage atentia. El te ajuta sa recunosti un produs/serviciu al unei companii printr-un singur element grafic. Toate valorile acelei companii sunt identificate prin acel simbol. Gandeste-te la Nike. Cum ai vazut simbolul lor pe un produs, ai asociat acelui produs imaginea companiei producatoare de pantofi sport. Poti folosi acest simbol pe situl companiei, pe cartile de vizita, in materialele promotionale sau pe foile cu antet. Un logo trebuie sa fie perfect. Un design simplu, dar totodata atractiv, usor de memorat, care sa evidentieze afacerea ta din multitudinea de competitori.

Etape in realizarea unui logoFurnizare informatii: Se discuta tema de culori, mesajul pe care trebuie sa il transmita noul logo, clientul vine cu propriile idei, propria viziune; Se analizeaza materialele necesare; Se stabileste termenul limita de predare; Se face estimarea costului tota.

Semnarea contractului: Se semneaza un contract intre Smart Web Design si client; Se plateste 30% din valoarea proiectului.

Realizarea propriu-zisa: Se fac propuneri de design, clientul alege una sau mai multe variante pe baza carora se vor face retusuri.

Furnizare varianta finala: Se plateste restul de 70% din valoarea contractului; Se furnizeaza varianta finala.