• DirectionStr. Izvoarelor nr.5, Pascani, Iasi, RO
 • Phone+40 721 382 324
 • Cele mai bune solutii de web design pentru tine
  Cele mai bune solutii de web design pentru tine

  Am creat solutii web reusite, utilizabile si accesibile pentru un numar mare de clienti. Experienta noastra ne permite sa luam idei dintr-un domeniu si sa le folosim in mod inovator in alte domenii.

 • Asiguram o prezenta deosebita afacerilor, in mediul online
  Asiguram o prezenta deosebita afacerilor, in mediul online

  Alege servicii personalizate de creare site web pentru afacerea ta. Alege crearea unui site web performant, optimizat, ce indeplineste exact functiile de care ai nevoie. Alege un site web care ofera incredere clientilor tai!

 • Site profesional pentru afacearea ta
  Site profesional pentru afacearea ta

  Orice firma in ziua de azi trebuie sa aibe un Site Web, o prezenta online asigurata pe termen lung. Prin intermediul site-ului clientii ajung sa te cunoasca, le poti prezenta catalogul de produse / servicii si pot accesa portofoliu tau, inainte de a-i intalni.

 • Logo design
  Logo design

  Ca designeri, credem ca logo-ul este un simbol important care ajuta la identificarea si remarcarea firmei, a produsului sau servicului. Avand specialisti in design foarte buni, Smart Web Design va colabora cu dumneavoastra la elaborarea unei noi imagini a firmei sau la imbunatatirea celei existente, printr-un logo reusit.

 • Promovarea proiectului
  Promovarea proiectului

  Foarte adesea ignorata sau tratata superficial, promovarea site-ului web este o componenta esentiala a unui serviciu de calitate. Pentru ca firma dumneavoastra sa poate fi gasita cu usurinta si pentru ca site-ul sa beneficieze de un aflux important de vizitatori, este necesara o promovare atenta a acestuia.

Solutii webdesign WWW.SMARTWEBDESIGN.RO Solutiile website design, CMS, e-marketing, SEO & e-commerce sunt punctul nostru forte. CALL 0721-382-324 read more
Solutii logo design www.smartwebdesign.roCa designeri, credem ca logo-ul este un simbol important care ajuta la identificarea si remarcarea firme sau servicului. call 0721-382-324 read more
Cand e vorba de web design, ne putem mandri ca suntem printre cei mai buni. Dar ce presupune mai exact aceasta notiune? In primul rand, intregul proces de web design este impartit in doua mari sectiuni: front-end development si back-end development. Prima sectiune se refera la dezvoltarea partii vizibile a aplicatiei - ceea ce vede utilizatorul - si anume, transformarea unui design intr-o interfata functionala: realizarea interfetei cu utilizatorul si implementarea de functionalitati la nivel de client (intr-un cuvant, JavaScript). Prin back-end se intelege tot ceea ce nu este vizibil din perspectiva utilizatorului. Dezvoltatorii acestei sectiuni au singurul scop de a crea toate functionalitatile aplicatiei, si de a face site-ul sa functioneze repede si bine.

Importanta unui front-end bine realizatPrimul si cel mai important pas atunci cand se incepe dezvoltarea perti de front-end al unui site, este transformarea designului in HTML si CSS. Insa greseala pe care multi o fac este ca, pentru a isi simplifica munca, folosesc diverse unelte care genereaza automat cod HTML si CSS. Dezavantajele unei astfel de implementari sunt multiple: codul rezultat fiind generat automat, va fi dificil de intretinut si modificat; paginile nu vor avea un format adecvat in vederea optimizarii pentru motoarele de cautare; posibilitate aparitiei unor neconcordante a modului de afisare a paginilor in diferite navigatoare

Echipa Smart Web Design insa a depasit acest impediment prin aducerea intregului proces de front-end development la un nivel superior: utilizarea uneltelor puse la dispozitie de W3C Consortium cu scopul de a crea cod HTML conform standardelor. Prin acest proces, Smart Web Design asigura o mult mai mare portabilitate si accesibilitate a aplicatiilor pe care le dezvolta.

Back-end extensibilIntreaga activitate de back-end devlopment pe care compania noastra o practica, are in vedere extensibilitatea. Din acest motiv, echipa noastra este specializata in dezvoltare de aplicatii orientate pe obiect - OOP (Object Oriented Programming). Folosim propriul nostru framework pentru managementul continutului, fapt care duce la o crestere radicala a vitezei de dezvoltare a aplicatiilor.

Pentru o buna functionalitate a site-ului tau Smart Web Design va ofera urmatoarele facilitati: 
 • Gazduire de pagini web (webhosting)

Gazduirea se face pe servere din reteaua metropolitana, Europa sau SUA.

 • Inregistrare domenii, rutare DNS

Pentru obtinerea unui domeniu propriu, clientii pot beneficia de intreg setul de servicii necesare: intocmirea formalitatilor pentru rezervare domeniu (fara taxe suplimentare), inregistrare in 2 servere DNS (redundante)

 • Salvare de siguranta a datelor (backup)

In multe cazuri, o eventuala pierdere a datelor inregistrate pe un server web poate fi un proces ireversibil sau pot presupune pierderea unui volum de munca semnificativ. Am selectat pentru dumneavoastra solutii de web hosting verificate si confirmate in timp ca absolut sigure.

Conceptii WebIn urma analizei specificatiilor si in concordanta cu imaginea globala promovata de beneficiarul serviciilor web, se va stabili un concept al site-ului. In definirea acestui concept recomandam colaborarea cu agentia de publicitate desemnata de client.Realizarea efectiva a paginilor web este rezultatul colaborarii echipelor de: web design, programare, grafica si eventual de sunet.

Web designNotiunea de web design include un set de tehnici prin care informatia utila este asamblata intr-un format specific Retelei Internet. Aceste tehnici presupun cunostinte de programare HTML 4.0, JavaScript, CGI, Macromedia ShockWave, PHP, PERL, Access, Visual Basic, etc. Asamblarea tuturor acestor elemente este realizata de catre webmaster.

GraficaOptimizarea grafica a unui site presupune realizarea echilibrului intre aspectul estetic si cel functional (mentinerea unei dimensiuni reduse a imaginilor pentru o incarcare repida a intregii pagini). Si in acest domeniu experienta unui "grafician de web" este extrem de importanta.

ProgramareIn structura unei pagini web sunt incluse aplicatii cu grade variabile de complexitate. Aceste aplicatii devin preponderente in cazul paginilor interactive ce presupun (de exemplu consultarea unor baze de date on-line). Limbajele de programare utilizate sunt selectate in functiie de specificul aplicatiei, sistemul de operare, numar de interogari, cantitate de informatie stocata, etc.

SunetLa fel ca si in cazul graficii pentru web, abordarea sunetului este o operatiune delicata ce trebuie sa tina cont de raportul intre calitatea si volumul informatiei. Datorita faptului ca sunetul mareste evident timpul de incarcare (mai ales in cazul unor conexiuni lente), in multe cazuri este preferabil sa se renunte definiv la fisierele de sunet in favoarea unei navigari rapide.