• DirectionStr. Izvoarelor nr.5, Pascani, Iasi, RO
 • Phone+40 721 382 324
 • Cele mai bune solutii de web design pentru tine
  Cele mai bune solutii de web design pentru tine

  Am creat solutii web reusite, utilizabile si accesibile pentru un numar mare de clienti. Experienta noastra ne permite sa luam idei dintr-un domeniu si sa le folosim in mod inovator in alte domenii.

 • Asiguram o prezenta deosebita afacerilor, in mediul online
  Asiguram o prezenta deosebita afacerilor, in mediul online

  Alege servicii personalizate de creare site web pentru afacerea ta. Alege crearea unui site web performant, optimizat, ce indeplineste exact functiile de care ai nevoie. Alege un site web care ofera incredere clientilor tai!

 • Site profesional pentru afacearea ta
  Site profesional pentru afacearea ta

  Orice firma in ziua de azi trebuie sa aibe un Site Web, o prezenta online asigurata pe termen lung. Prin intermediul site-ului clientii ajung sa te cunoasca, le poti prezenta catalogul de produse / servicii si pot accesa portofoliu tau, inainte de a-i intalni.

 • Logo design
  Logo design

  Ca designeri, credem ca logo-ul este un simbol important care ajuta la identificarea si remarcarea firmei, a produsului sau servicului. Avand specialisti in design foarte buni, Smart Web Design va colabora cu dumneavoastra la elaborarea unei noi imagini a firmei sau la imbunatatirea celei existente, printr-un logo reusit.

 • Promovarea proiectului
  Promovarea proiectului

  Foarte adesea ignorata sau tratata superficial, promovarea site-ului web este o componenta esentiala a unui serviciu de calitate. Pentru ca firma dumneavoastra sa poate fi gasita cu usurinta si pentru ca site-ul sa beneficieze de un aflux important de vizitatori, este necesara o promovare atenta a acestuia.

Solutii webdesign WWW.SMARTWEBDESIGN.RO Solutiile website design, CMS, e-marketing, SEO & e-commerce sunt punctul nostru forte. CALL 0721-382-324 read more
Solutii logo design www.smartwebdesign.roCa designeri, credem ca logo-ul este un simbol important care ajuta la identificarea si remarcarea firme sau servicului. call 0721-382-324 read more
Web Design

In planul nostru de lucru, uzabilitatea este pe primul loc

Solutii web designAm creat solutii web reusite, utilizabile si accesibile pentru un numar mare de clienti. Experienta noastra ne permite sa luam idei dintr-un domeniu si sa le folosim in mod inovator in alte domenii. Frumusetea este diferita pentru fiecare in parte, existand o linie fina intre gusturi bune si rele. Consideram ca exista intotdeauna o solutie care sa arate bine atat pentru vizitator cat si pentru client, iar acesta este scopul nostru pentru fiecare proiect. Fiecare stadiu al muncii noastre este testat de oamenii care il vor folosi. Eficienta metodelor noastre este demonstrata de numarul mare de clienti si referinte.

Solutii CMS, e-marketing, SEO & e-commerceSolutiile website design, CMS, e-marketing, SEO & e-commerce sunt punctul nostru forte. De la arhitectura si Layout-ul grafic site-ului pana la asigurarea primelor pozitii in motoarerle de cautare, fiecare aspect al fiecarui site este realizat cu fiecare client in parte. Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dvs. pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si sa identificam necesitatile site-ului dvs.. Mai pe scurt, inseamna crearea unei prezentari online care nu este doar , ci care va va ajuta foarte mult.

Pentru fiecare etapa a proiectului, sunt aplicate cele mai bune metode, pentru a asigura succesul strategiei, design-ul site-ului si a functionarii tehnice in concordanta cu nevoile angajatorului.

 • Design intuitiv al site-ului si simplitatea procesarii online;
 • Prezentarea clara si la subiect a informatiilor cuprinse in site;
 • Pozitionarea optima a functiilor site-ului;
 • Marirea gradului de satisfacere al vizitatorului - solutii care coincid cu nevoile vizitatorilor.

Aceasta tehnologie nu trebuie sa devina o bariera in comunicare: incepand de la o analiza minutioasa, noi construim siteuri web care sunt atat inovatoare si intuitive, care solicita dreptul de echilibru intre tehnologia avansata si usurinta de utilizare.

Realizam siteuri web in concordanta cu W3C standard, pentru a asigura compatibilitatea si calitatea lor.